Trädgårdstårta till födelsedagsbarn med gröna fingrar

 
Här är ett gulligt alterntiv att knåpa ihop till det trädgårdsintresserade istället för att lägga på vanliga sockerblommor!

Till den här 60-årstårtan behöver du
- råsocker för att göra jord
- grön marsipan som du trycker igenom en (inte använd) vitlökspress till gräs runt tårtan, till morotsblast, kål  eller andra gröna grönsaker
- massor av sockerpasta som du färgar i de färger du behöver med pastafärg. Karamellfärg är no-no när det gäller sockerpasta, de är inte kraftiga nog och det blir bara kladd!! Sockerpasta finns i matvarubutiker, på Panduro och i en massa webbshoppar, som Strössel och annat, Kakburken och Tant Fondant, men vill du göra egen så hör av dig, så får du ett proffsrecept av oss!
- den lilla gångvägen har vi gjort mönster i med hjälp av en mönsterrulle från Tårtdecor
- bokstäverna är gjorda med utstickare från Tårtdecor, men de finns i alla tårtshoppar.
 
Därefter är det bara att sätta igång och släppa loss kreativiteten! Och ta gärna hjälp av barnen, de brukar vara jätteduktiga på sånt här! Skulle sedan tiden, energin eller kreativiteten tryta finns vi naturligtvis på plats för att hjälpa dig; då beställer du helt enkelt dekorationerna hos oss:).
 
Oavsett vilket kan vi nästan garantera att du gör succé med den här tårtan om födelsedags"barnet" gillar trädgård och blommor:). Lycka till!!
 
 
0 kommentarer